Anna

Pametni WiFi Termostat

Pametni sobni termostat Anna na inteligentni način uravnava temperaturo v hiši in vam tako pomaga varčevati z energijo ter povečuje vaše udobje bivanja.
 

KUPI TERMOSTAT

Pametni termostat Anna - Regulacija temperature preko WiFi

Znižajte stroške ogrevanja s pametno regulacijo temperature

Nižanje stroškov je v današnjem času zaradi vse višjih cen energije eden od glavnih ciljev vsakega gospodinjstva.

Pametni sobni WiFi termostat Anna uporablja sodobni koncept uravnavanja temperature na način, da delovanje termostata prilagaja vašemu življenjskemu stilu in navadam, za učinkovito upravljanje pa ponuja nadzor delovanja na daljavo z uporabo aplikacije za pametne telefone. Na ta način bose vedno in od povsod imeli popolni nadzor nad ogrevanjem vašega doma. Prenesi prospekt za več informacij.

Preveri prednosti, ki jih ponuja pametni sobni termostat v spodnjih video posnetkih

 

Anna se uči od vas in delovanje prilagaja vašemu življenjskemu stilu. Glede na vaš slog prilagaja optimalno temperaturo in racionalizira potrošnjo energije z optimalnim ogrevanjem prostorov takrat, ko to dejansko potrebujete.

WiFi termostat uporablja geo lociranje, da prilagodi sobno temperaturo glede na vašo oddaljenost od doma

Če ste veliko zdoma ali imate fleksibilen delovni urnik je pametni sobni WiFi termostat prava rešitev za vas. Anna uporablja geo lociranje za uravnavanje temperature kar pomeni, da bo neodvisno od časa, ko se vračate domov ali odhajate zdoma sobna temperatura v vašem domu vedno prava.

Termostat preko GPS signala in mobilne aplikacije na vašem telefonu vedno ve kje se nahajate in posledično prilagodi režim ogrevanja glede na vašo lokacijo. Ko boste odšli od doma bo termostat samodejno znižal temperaturo v prostoru, ko bo zaznal, da se vračate domov, pa bo temperaturo dvignil na želeno raven in s tem brez vašega truda izvajal varčevanje energije in nižanje stroškov ogrevanja.

Sobni wifi termostat Anna uporablja geolociranje uporabnika za regulacijo temperature

Pametna regulacija temperature glede na zunanje vremenske razmere vam prinaša prihranke pri porabi energije

Zunanja temperatura in vremenske razmere ne glede na toplotno izolacijo stavbe vplivajo na ogrevanje njene notranjosti zato je za varčevanje energije še kako pomembno, da se moč ogrevanja prilagodi zunanjemu vremenu.

Pametni termostat Anna to upošteva in posledično prilagodi ogrevanje zunanjim vremenskim razmeram tako, da poveča moč ogrevanja, ko je zunaj hladno in deževno ter zmanjša, ko je zunanja temperatura višja ob sončnem vremenu.

Termostat regulira temperaturo na osnovi zunanjega vremena

Sobni Wi-Fi termostat vam omogoča upravljanje temperature od kjerkoli z uporabo mobilne aplikacije za vaš pametni telefon

Z mobilno aplikacijo lahko termostat nadziramo in upravljamo od kjerkoli. Naj si bo to iz službe ali pa takrat, ko smo na počitnicah v oddaljenem kraju. Delovanje termostata in temperaturo boste imeli tako vedno pod nadzorom. Če ste na primer več dni zdoma boste lahko termostat regulirali in nastavili želeno temperaturo preden se vrnete domov ne, da bi po nepotrebnem trošili energijo, ko vas ni doma.

Z aplikacijo boste lahko zelo natančno nastavili parametre delovanja WiFi termostata in funkcije kot so geo lociranje ter prednastavljene programe za varčevanje energije.

Mobilna aplikacija je na voljo za pametne telefone z operacijskimi sistemi Android in iOS.

Prenesi aplikacijo za upravljanje WiFi termostata

Upravljanje pametnega sobnega termostata Anna z mobilno aplikacijo

 

Izberite med tremi prednastavljenimi programi za varčevanje energije

Anna je edinstvena. Ne le, da se učit od vas, ona tudi dela za vas. Izberete način prihranka:

  • Je pri vas najbolj pomembna stvar udobje? Izberite "Comfort" način.
  • Želite živeti trajnostno, vendar na udoben način? Izberite "ECO" način.
  • Z zelenim načinom "Green Crusader" pa boste prihranili z maksimalnimi rezultati.

Anna prihrani v primerjavi z vašim sedanjim način življenja.

Termostat je primeren tako za novejše kot starejše kotle

Za razliko od večine termostatov je Ana primerna za priključitev tako na moderne ogrevalne kotle z povezavo OpenTherm, kot tudi na starejše kotle, ki podpirajo le regulacijo preko sistema ON/OFF. Poleg tega pa zna tudi neopazno preklapljati med enim in drugim načinom po potrebi.

Kaj je OpenTherm način delovanja

OpenTherm (wiki) je napreden način komuniciranja med kotlom in termostatom, ki omogoča natančno regulacijo temperature vode. Za razliko od načina ON / OFF, ki kotel samo vklaplja in izklaplja, OpenTherm način omogoča natančno regulacijo temperature ogrevalne vode.

Temperatura vode v kotlu bo regulirana glede na trenutno potrebo po toploti, ki je potrebna, da se doseže nastavljena temperatura v prostoru (sobna temperatura). Anna bo tako krmilila kotel za hitrejše (močnejše) ogrevanje, če je vaš dom hladen in počasneje, če je vaš dom že ogret na želeno sobno temperaturo.

Izgube toplote v prostoru, bodo tako natančno nadomeščene s toploto iz vašega kotla in tako bo potrebno manj energije za ogrevanje vašega doma.

Kaj je ON/OFF način delovanja

ON/OFF ali VKLOP/IZKLOP je preprost način komuniciranja med kotlom in termostatom, kjer termostat vklopi kotel, če je sobna temperatura nižja od nastavljene in izključi kotel, ko sobna temperatura doseže nastavljeno. Regulacija temperature ON/OFF je primerna za skoraj vse nove in obstoječe kotle.

Ker v tem načinu delovanja regulacija poteka le z vklopom in izklopom kotla in ne z prilagajanjem dejanske moči, izgube temperature v prostoru ne bodo kompenzirane, zato bo nihanje sobne temperature nekoliko večje kot pri regulaciji z uporabo sistema OpenTherm.

Katere ključne prednosti vam prinaša pametni termostat Anna

  • Pametni sobni WiFi termostat se samodejno uči in glede na vaše bivalne navade sproti prilagaja program ogrevanja in s tem varčuje z energijo
  • Upravljanje temperature glede, na vašo lokacijo in oddaljenosti od doma
  • Nadzor delovanja termostata od kjerkoli z uporabo mobilne aplikacije za pametne telefone Android in IOS
  • Samodejno prilagajanje temperature ogrevanja glede na zunanje vremenske razmere
  • Prednastavljeni programi za regulacijo ogrevanja glede na vaš življenjski slog
  • Ugodna cena 249€ glede na številne funkcije, ki jih ponuja termostat

 

Kupi WiFi termostat Anna v naši spletni trgovini in začni varčevati z energijo

Pametni brezžični sobni termostat Anna lahko kupite v naši spletni trgovini TERMOPRO in pri naših prodajalcih VELTRA d.o.o. in ELTER d.o.o.

Cena: 249 €

Kupi WiFi termostat v spletni trgovini

 

Želite več informacij o delovanju termostata? Pošljite nam povpraševanje!

Če želite več informacij o delovanju in montaži termostata, ali pa vas zanima karkoli drugega nam vaša vprašanja posredujte z obrazcem na spodnji povezavi, ali pa nas pokličite osebno.

Želim izvedeti več

 

Ta spletna stran uporablja piškotke. Z obiskom in uporabo spletne strani soglašate s piškotki.  DOVOLIM Več informacij o piškotkih najdete in nastavitve tukaj.